Föräldraliv

På föräldragruppen igår, lika fint varje gång. Barnen växer gott mellan varje gång och alla mammor och barn är typ tryggare. Den här gången kunde E både hålla sig vaken och vara nöjd med att ligga på golvet. Bebisarna bredvid E var nyfikna på honom, men E kollade mest på mammorna. H säger att det är för att han ser till var det finns mest opportunities. Ganska smart. 

Vi hade med oss en genileksak vi fått låna av Majsan och hennes grabbar. Den är mysig, enkel att hålla i med minibebishänder och låter när man skakar på den. Den kommer från Krabat, det känns också bra. 

Majsan! DJ-set 2015
Jag och Majsan kör DJ-set med Majsan! på fest 2015.

Idag fick jag bubbellunch av ovan nämnda Majsan som är Es ”guldmoster”. Alltså inte moster by blood, utan av kärlek. Kan inte önska en bättre guldmoster. Alla borde få ha en Majsan i sitt liv.

Igår var jag ensam med E en helkväll för första gången, pga H hade julfest med jobbet. Vi var trötta men det gick bra, rätt mycket tack vare att jag fick långa mornar innan och efter. Vi somnade lite, åt lite, sjöng mycket och allt det där man gör. Läggningen var extra lång bara, antagligen för att vi båda saknade pappan. 

En lugn och helt vanlig bra dag som mammaledig kan man säga. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s