Vecka 32

I torsdags var det dags för ny vecka. Folk runt omkring mig påstår att tiden går fort nu, det tycker inte jag. Jag längtar ihjäl mig efter bebis. 

Jag är i vecka 32 (31+2) och har 60 dagar kvar. Bebis är 39-44 cm och väger 1,8-2 kg nu. Han är tung och ligger gärna vid lungorna så att jag får svårt att andas. Jag mår inte riktigt lika bra som tidigare, är yrslig och får ofta energitapp. Sammandragningar kommer allt oftare och det tar lång tid för mig att röra på mig pga måste stanna titt som tätt. 

Vecka 32
Såhär ser jag ut i vecka 32 (31+1) när jag är på landet med min älskade selfie stick.
Jag känner mig otroooligt gravid. Allt är runt. Jag längtar efter andra former än just runt. Var hos min frisör Lisa på Claque La Mouche häromdan och satt i 2,5 och såg mig i spegeln och konstaterade att hela jag är rund. Ungefär som hon som tuggar tuggummi i nya Kalle och chokladfabriken.

Claque La Mouche har en stol ledig snart förresten, så är du frisör tycker jag du ska kolla in dem. De är skitbra!

Kalle och chokladfabriken
Hon som tuggar tuggummi i Kalle och chokladfabriken
Bebis pappa är på Gagneffestivalen med kompisar. Jag vill inte vara där, jag gillar inte den fesivalen tyvärr. Jag har varit där en gång för kanske 4 år sen, det räckte. 

Det ska bli så skönt när det inte bara är jag som kan bära på bebis, om än för i en kvart. Jag vill inte heller byta, men fan asså. HEJA alla kvinnor som gjort detta. Fa-an vilken pärs det är ibland. Vi borde få en festival!

Jag tillhör alltså inte den skaran som är uppfylld av att vara gravid. Men! Att kramas med bebis och se honom reagera och vara aktiv är det häftigaste jag varit med om. Som sagt, jag längtar fullkomligt ihjäl mig. Temat i den här filmen är ”Om pappa får åka på festival så tänker jag ha en egen festival i magen”. Jag ska bara ljudsätta den, sen är den klar. Tror jag väljer denna låt faktiskt: BBYMUTHA

Annars har den här veckan inneburit en del nya upplevelser rent mentalt. Jag kan inte se bilder/filmer på barn eller gravida som far illa. Jag mår fysiskt dåligt av det på ett sätt som påverkar mig otroligt. Öppningsscenen i Slasher på Netflix bara gick inte. Och de kapitel i boken Springfloden som beskrev vad offret i boken är med om har fastnat i mig. Oh lord! Jag klarar det inte. 
Just nu är jag på landet och gömmer mig lite från solen. Det får man göra när man är gravid 🙂

Jag tog med mig min bästis Kalle. Även det har blivit en tradition, att vi åker ut hit på ”Gagnefhelgen”. Å så lagar vi mängder med mat. Eller han lagade mängder av mat den här gången. Jag har mest blivit bortskämd. 

Kalle älskar också selfiepinnen.

Igår grillade vi lax med sjukt mycket citron. Man kan aldrig få för mycket citron.

Bästa platsen för kvällssol är vid dammen som min pappa fixat alldeles själv. Han bara gör liksom. Han bara fixar. Den bästa typen av egenskap.

Morgonvyn från sängen. Hade jag inte varit så kissnödig så hade jag legat kvar här tills det är dags att föda.

Just det! Jag håller på att lära mig Snapchat och du hittar mig som Thea Tyvi eller Theresa Tyvi. Du får välja och sen följa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s