Just too funky

Det är fredag och jag orkar inte mer än att kolla på The Killing och scrolla i flöden. Bangade just en sjukt trevlig ölinbjudan från en kompis, men kroppen är tung och säger nej.

Istället sitter jag och suktar efter saker som jag hade köpt om jag kunnat ha dem eller haft pengar. Kolla in dessa härligheter!

FINSK SHOES

Jag minns inte när och hur jag hittade Finsk, men det var kärlek vid första ögonkastet. Drömskor!

WOS

WOS är en av mina favoritbutiker i Stockholm. Det ligger på Hornsgatan och jag går förbi där väldigt ofta. Ibland blundar jag då.

Samuji

Samuji hittade jag i Helsingfors efter ett tips från en vän som bor där. Jag köpte en otroligt fin klänning i typ grovt linnetyg där som jag jag kan använda både med och utan barn i magen.

Minna Parikka

Ännu en Helsingforsfavorit. Du får inte missa Minna Parikka när du är i stan! Jag har en kuvertväska därifrån i svart, vitt, rött lack med sushimotiv. Upptäckte nyligen att de har startat en barnkollektion. Jag måste vara stark nu…

BACK

Få kan inpirera som Annsofie Back. Det är ball att gilla fult och göra mode av det. Jag älskar BACK.

View this post on Instagram

@xgangxx

A post shared by Ann-Sofie Back (@annsofiebackofficial) on

Med winds

Jag hittade Med winds när jag var i Palma förra året. Från början är märket från Barcelona och butikspersonalen berättade att allt är väldigt reko framtaget. Jag köpte en skjortklänning i blått med små ankare på och därefter 2 väskor på rea. Grejerna känns rejäla och riktiga utan att vara klumpigt.

Farfetch

Hittat idag! Inte hunnit kolla så mycket, men det är väldigt dyrt har jag sett.

Trevlig helg! Jag fortsätter scrolla runt lite då…

Lämna en kommentar